top of page
Blog Banner for Website Content.png

Wat houdt je tegen?

Om ons beste leven te leven, moeten we weten wie we zijn. Wie zijn wij zelf zonder alle laagjes eromheen? Zonder alle verwachtingen van anderen of de verwachtingen die we onszelf opleggen?

Je beantwoordt de ESSENTIËLE vraag:

WIE BEN IK ECHT?

Wie ben ik, als ik loslaat wat anderen willen dat ik ben?

Wie ben ik wanneer ik volledig kies alles te doen zoals ik dat wil?

Waar gaat mijn energie en aandacht heen?

 

Hoe DOE ik dingen als IK besluit hoe ik het wil doen?

 

Wat vind IK belangrijk? 

Ergens in je voel je de sterke kracht. Je voelt waar je tot in staat bent. Je voelt welke mogelijkheden er voor je zijn. Toch voel je ook ergens dat je er nog niet bij kan. Alsof je er nog net niet bij kan.

Je zoekt. Wat is er voor nodig om bij die kracht te komen die je in je voelt bruisen. Bij de ideeen en het leven dat zich uit jou wil ontvouwen? Hoe kom je bij die magische kracht?

Waarschijnlijk heb je al mooie stappen ondernomen en maak je echt vooruitgang, alleen HOE kom je bij die laatste stap? Om in je volledige kracht te stappen en jouw volledige potentieel te benutten?

De kracht zit al in je. Dat voel je.

In deze course help ik jou in de kracht stappen. We elimineren alles wat er niet hoort te zijn. We ontvouwen wat er juist mag zijn en wat 100% bij jou past en goed voor je is. 

In deze course:

  • geef jij JOUW BESTE LEVEN vorm - (blueprint)

  • ruim je ALLES wat je tegenhoudt uit de weg (schraplijst)

  • Pak je de verantwoordelijkheid terug (actielijst)

  • Omarm jij jouw eigen kracht

  • Q&A

Waarom is deze cursus voor jou?

Omdat je al langer voelt dat er zoveel kracht in je zit die ERUIT WIL! Er is zoveel wat je wilt doen en waar je voelt dat jouw levensvuur van AAN gaat! Je mist alleen nog de stap om het te doen. Iets houdt je tegen.

Na deze cursus niet meer. 

Er is geen andere weg dan gehoor geven aan je binnenste vuurtje en alles wat in je zit tot uiting te laten komen. Er is geen andere manier dan volgen wat je hart verlangt. Dat voel je al. Het is tijd om het te gaan realiseren. Het is tijd dat je gehoor geeft aan dat gevoel en aan je hart. 

In deze cursus geen oppervlakkige poespas. We gaan de diepte in en gaan in die kracht staan. Het is tijd om hem te omarmen.

Krijg direct toegang tot de training!

Presented by Tamala Francis,
Founder & CEO at Francis & Co.

Introduce the webinar hosts by highlighting their career background or professional history. Just click “Edit Text” or double click the Text Box to add your own content.

bottom of page